Magic News

VIDEO - Madonna a prezentat-o pe misterioasa “Madame X”

Obişnuită să-şi şocheze fanii, Madonna nu se dezminte nici acum, la 60 de ani, artista prezentând-o fanilor pe misterioasa Madame X.

Din descrierea făcută Doamnei X, aceasta poate fi oricine, de la un personaj de film la un alter-ego al artistei sau un nou proiect muzical.

„Madame X este un agent secret, călătorind prin lume/ Schimbând identităţi/ Luptând pentru libertate/ Aducând lumină în locuri întunecate/ Este instructor de cha cha/ Profesoară/ Şef de stat/ Menajeră/ Călăreţ/ Prizonier/ Studentă/ Călugăriţă/ Cântăreaţă de cabaret/ Sfântă/ Prostituată“.

Cel mai probabil “Madame X” face referire la noul ei album, care va fi lansat anul acesta, după ce ultimul material discografic al său, “Rebel Heart” a apărut în 2015.

În luna mai a acestui an, artista urmează să cânte pe scena Concursului Eurovision, care va avea loc la Tel Aviv. Ea va cânta două piese, iar pentru acest recital va încasa 1 milion de dolari, sumă oferita de un milionar istraelian.

Este posibil ca Madonna să-şi lanseze noul album în direct, pe scena din Tel Aviv, în faţa a 200 de milioane de telespectatori. O idee de promovare a noului album cum nu se poate mai inspirată.

“Madame X” este cel de-al 14-lea album lansat de Madonna, supranumită “Regina muzicii pop”.