Magic News

Mick Jagger, “devastat” după ce Rolling Stones şi-a anulat turneul din cauza problemelor lui de sănătate

Mick Jagger, “devastat” după ce Rolling Stones şi-a anulat turneul din cauza problemelor lui de sănătate

Fără a oferi detalii despre suferinţa artistului, formaţia a anunţat într-un comunicat publicat pe Twitter că Mick Jagger are probleme care nu îi permit susţinerea acestui turneu:

“Mick a fost avertizat de medici că nu va putea efectua acest turneu, deoarece are nevoie de un tratament medical. Medicii i-au spus că trebuie să se oprească complet înainte de a spera că va putea reveni pe scenă cât mai curând posibil.”

Pe 20 aprilie, formația britanică urma să înceapă turneul “No Filter” la Miami, şi să susţină 17 concerte în America și Canada.

"Îmi pare rău pentru toți fanii noștri din America și Canada care și-au cumpărat bilete. Nu-mi place deloc să vă dezamăgesc în acest fel. Sunt devastat că trebuie să amân turneul, dar mă voi strădui să mă întorc pe scenă cât de repede pot. Îmi cer scuze tuturor încă o dată.", a spus Mick Jagger.

Colegul său de trupă, Keith Richards, a scris şi el pe Twitter că ''este o mare dezamăgire pentru toată lumea, însă lucrurile trebuie puse la punct''.''Mick, suntem întotdeauna aici pentru tine!'', a adăugat Richards.

În decembrie 2016, Mick Jagger a devenit tată pentru a 8-a oară, el despărţindu-se de mama copilului pentru a se cupla cu o tânără de 22 de ani.