Magic News

Katy Perry şi Orlando Bloom fac pregătiri de nuntă

După ce s-au mutat împreună, Katy Perry şi Orlando Bloom au început să facă pregătiri pentru nuntă, însă cuplul nu se grăbeşte.

O sursă apropiată celor doi a declarat pentru revista People că ei îşi pregătesc încet căsătoria şi nu au stabilit pentru moment o dată.

“Căsătoriile lor anterioare au fost în mod evident diferite”, a adăugat aceeaşi sursă. Orlando Bloom a fost căsătorit cu Miranda Kerr, cei doi ajungând în faţa altarului la doar o lună după ce s-au logodit. Katy Perry are la activ un mariaj cu Russel Brand, cei doi alegând o ceremonie intimă în India, care a avut loc în 2010.

Orlando Bloom nu îşi doreşte o ceremonie grandioasă, însă are mulţi prieteni care sunt importanţi pentru el. Atât pentru el cât şi pentru Katy, un lucru este clar: Flynn, băieţelul lui Orlando, va avea un rol important în cadrul nunţii.

Orlando Bloom şi Katy Perry s-au logodit de Sfântul Valentin în timpul unei excursii romantice cu elicopterul. La scurt timp s-au mutat împreună în casa cântăreţei, actorul scoţându-şi la vânzare proprietatea.