Magic News

Mariah Carey, la 49 de ani, în mini şi pe tocuri ameţitoare

Pe 27 martie, Mariah Carey împlineşte 49 de ani, iar diva nu a renunţat la rochiile mini şi foarte glam şi tocurile ameţitoare.

Artista a fost surprinsă în timp ce sosea la Radio City Music Hall, pentru a susţine un concert şi a atras toate privirile. Mariah şi-a făcut apariţia într-o rochie mini, neagră, cu aplicaţii strălucitoare, la care a asortat o pereche de dresuri plasă şi pantofi argintii decupaţi în faţă.

Cântăreaţa s-a mai îngrăşat după ce a suferit o operaţie de micşorare a stomacului, însă acest lucru nu o împiedică să poarte rochii atât de scurte.

Extrem de îndrăgită în anii 90, Mariah Carey şi-a păstrat popularitatea şi astăzi, Mariah având aproape 8 milioane de followers pe Instagram. Iar artista ştie cum să îi ţină conectaţi, publicând fotografii extrem de incitante, în timp ce poartă vestimentaţii foarte sexy.

Cine îi urmăreşte contul de Instagram a observant desigur că Mariah nu ratează nicio ocazie să publice fotografii cu Morrocan şi Monroe, gemenii săi, născuţi în timpul relaţiei cu Nick Cannon.

După ce a ratat căsătoria cu un miliardar australian, ea şi-a găsit repede consolarea în braţele tânărului dansator Bryan Tanaka, pe care îl regăsim, de asemenea,  pe contul de Instagram al artistei.