Magic News

Cum a fost cerută Jennifer Lopez în căsătorie

Jennifer Lopez a fost cerută în căsătorie de Alex Rodriguez pe o plajă paradisiacă din Bahamas, iar momentul a fost surprins de un fotograf.

După ce a dezvăluit că s-a logodit, artista a publicat pe contul său de Instagram şi câteva fotografii cu această cerere în căsătorie atât de romantică, făcută la apusul soarelui.

Fostul jucător de baseball de la New York Yankees a îngenuncheat pe plajă în faţa iubitei lui şi i-a oferit un inel cu diamant fabulos, preţul bijuteriei fiind estimat de revista People la 5 milioane de dolari.

Cei doi sunt îmbrăcaţi casual, Alex într-o pereche de pantaloni si un pulover, iar Jennifer într-o fustă şi o bluză de culoare alba.  

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez sunt împreună de 2 ani şi formează unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood.

La aniversarea de 2 ani, artista a mărturisit că este extrem de recunoscătoare că are parte de o astfel de poveste de iubire, care o face să se simtă precum o adolescentă:

„Doi ani de râsete. Doi ani de distracție. Doi ani de aventuri. De entuziasmul evoluției și învățării. De prietenie adevărată. Și atât de multă iubire! Îmi faci lumea un loc mai frumos și mai sigur… în mijlocul vieților noastre în continuă schimbare, mă faci să mă simt ca o adolescentă la început de drum. De câte ori mă gândesc că te am, mă surprinzi în cele mai frumoase moduri aducându-mi aminte de cât sunt de binecuvântată că te-am găsit în acest moment… momentul nostru… Te iubesc mult.”