Magic News

Ester Peony a lansat videoclipul melodiei “On A Sunday”, cu care va reprezenta România la Eurovision

Ester Peony va reprezenta anul acesta România la Eurovision, iar artista în vârstă de 24 de ani a lansat videoclipul melodiei “On A Sunday”, cu care a câştigat selecţia naţională.

Cu această melodie, Ester va reprezenta România la concursul Eurovision care va avea loc în luna mai la Tel Aviv.

Filmările pentru videoclipul piesei „On a Sunday“ au fost realizate în casa monument istoric „Monteoru“ de pe Calea Victoriei, cunoscută drept Casa Scriitorilor, regizorul videoclipului fiind Petre Năstase.

“Am pregătit videoclipul piesei «On a Sunday» şi abia aştept să vi-l prezint pe 10 martie. A fost filmat într-o casă părăsită, iar eu am interpretat un personaj. Aşa cum sunt şi pe scenă. Acolo mă transform întotdeauna. Legat de show, am început să lucrăm intens la el şi să ne gândim cum l-am putea îmbunătăţi faţă de cel prezentat în finala Selecţiei Naţionale“, a povestit Ester Peony la TVR.

Ester Peony a reuşit să câştige în mod surprinzător finala selecţiei naţionale, depăşindu-le pe Laura Bretan şi Bella Santiago, considerate marile favorite.

Ester Alexandra Creţu, cunoscută profesional ca Ester Peony, este o cântăreaţă şi compozitoare de origine română. Pasiunea ei pentru muzica a apărut încă din copilărie, pe când locuia cu familia în Montreal, Canada. În 2015 a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta” (feat. Vescan), care s-a bucurat de succes, clasându-se săptămâni la rând în topurile radiourilor şi posturilor TV de muzică din România. În prezent, Ester lucrează la primul ei album care va fi lansat în 2019.