Magic News

Andreea Bălan, în stop cardio-respirator la naşterea celui de-al doilea copil. Care este starea ei acum

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană în urma căreia a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei, o fetiţă.

Artista a născut la Spitalul Sanador, care a dat un comunicat de presă în care oferă noi detalii despre starea ei de sănătate, care s-a îmbunătăţit semnificativ, însă proaspăta mămică rămâne în continuare monitorizată.

"Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei vă informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Balan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente: 1-80.000 nașteri. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei.'

Actorul George Burcea, soţul artistei, a anunţat că Andreea Bălan a născut o fetiţă perfect sănătoasă şi a confirmat că în timpul operaţiei cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator.

"In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovada. 
Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei."