Magic News

3 SUD EST, la Magic FM - Dimineaţă plină de amintiri în Magic Start

Trupa 3 SUD EST a fost invitată în această dimineaţă la Magic FM, iar cei trei artişti ne-au povestit despre concertele pe care le au în această perioadă, dar ne-au amintit şi multe momente frumoase din urmă cu 20 de ani.

Laurenţiu, Mihai şi Viorel au declarat că în această seară, dar şi pe 1 martie cântă la Piteşti şi au dezvăluit că atunci când cântau în martie la Chişinău primeau mărţişoare. Cei 3 au păstrat cadourile primite de-a lungul anilor din partea fanilor, sacii de jucării de pluş, dar şi hainele, costumele pe care le purtau în concerte.   

Pentru Laurenţiu, Michael Jackson rămâne o pasiune, ascultă în continuare melodiile artistului, în timp ce Viorel pune muzică în timpul liber, fiind DJ la el la restaurant. “Recunosc că pun muzică veche, remixată. De amuzament. Anii 80-90.”

3 SUD EST au fredonat refrenul melodiei “De ziua ta” şi în Magic Start s-a auzit melodia “Cine eşti”.

Turneul trupei se desfăşoară sub numele Discoteca 3 Sud-Est, iar artiştii cântă multă muzică românească veche, piese N&D, Genius, Hi-Q.

Pe 9 martie, Discoteca 3 SUD EST ajunge la Bucureşti, la Berăria H. De curând, trupa a lansat piesa “Focul”, iar acum concertează prin diverse oraşe din ţară.  

La final, 3 SUD EST a cântat “Ai plecat”, melodia lansată în 1998, cu care au cunoscut succesul. Cei 3 s-au întâlnit la Teatrul Fantasio, când Laurenţiu avea 15 ani, iar Mihai şi Viorel, 17 ani şi au început să colaboreze.

Foto: Mihai Vasilescu