Magic News

Lady Gaga clarifică, în sfârşit, ce fel de relaţie are cu Bradley Cooper

De câteva luni, imediat după ce “A Star Is Born” a fost lansat, toată lumea s-a întrebat dacă între Bradley Cooper şi Lady Gaga s-a înfiripat şi în viaţa reală o poveste de iubire.

Cei doi au apărut în repetate rânduri pe covorul roşu, promovându-şi filmul în diferite metropole, iar fiecare gest al lor a fost imediat analizat.

Privirile, felul în care şi-au atins mâinile sau feţele, cuvintele, nimic nu a scăpat fanilor, care au început să viseze la o idilă aproape imposibilă.

Nu a contat faptul că Bradley este de câţiva ani într-o relaţie cu top modelul Irina Shayk, cu care are şi o fetiţă, iar Lady Gaga era logodită la momentul respective cu Christian Carino.

Punctul cuplminant a fost atins la Gala Premiilor Oscar când “Shallow”, melodia interpretată de cei doi a câştigat Oscarul pentru Cel mai bun cântec original. Bradley şi Lady Gaga au cântat melodia live, emoţionând pe toată lumea şi oferind unul din acele momente imposibil de uitat.

O dată ceremonia încheiată, Lady Gaga a scris un mesaj pe contul său de Instagram care clarifică o data pentru totdeauna natura relaţiei ei cu Bradley Cooper.

“Nimic nu putea fi mai special decât să împart acest moment la Oscar cu un adevărat prieten şi un artist genial.”

Aşadar, Bradley Cooper şi Lady Gaga nu sunt decât prieteni foarte buni şi nişte actori extraordinari care au ştiut să-şi promoveze filmul extrem de bine.