Magic News

Andrei Aradits şi George Piştereanu, băieţii răi din serialul “Vlad”, invitaţi la Magic FM

Andrei Aradits şi George Piştereanu, actorii care joacă rolurile băieţilor răi în serialul “Vlad”, care începe luni, 25 februarie, la Pro TV, au fost invitaţi la Magic Start.

Andrei Aradits a fost distribuit în rolul “trădătorului emoţional. Este un escroc romantic, este motivat de iubire în toate gesturile pe care le face.”, spune actorul.

“Personajul meu este mânat de dragoste, s-a îndrăgostit de iubita celui mai bun prieten”, a dezvăluit Andrei. “Am aşteptat genul acesta de serial de foarte mult timp. A existat o inflaţie de telenovele. Am aşteptat şi un serial de calitate.”

“Vlad are mijloace de producţie mai bogate şi mai bune. Are un buget mai mare. Seamănă cu filmele pe care le vezi pe Netflix. Este un film care arată bine, este un produs de lux. Avem si potenţialul tehnic şi artistic de a face seriale precum “Casa del papel”.

George Piştereanu, actorul din “Eu când vreau să fluier, fluier”, nominalizat la categoria Cel mai bun actor european, joacă în “Vlad” rolul unui bodyguard. “Are un fond foarte bun, dar şi rău pentru că trebuie să facă anumite lucruri.”

Pentru acest rol, actorul s-a apucat de kickbox, s-a îngrăşat puţin şi a petrecut câteva seri în cluburi, alături de câţiva bodyguarzi.

În schimb, Andrei a încercat să înveţe regulile poker-ului. “În viaţa mea nu am câştigat nimic. Norocul meu este în altă direcţie.” Actorul a dat casting pentru acest rol şi a renunţat la emisiunea “Te cunosc de undeva” pentru a putea juca în această producţie.

Andrei are emoţii pentru acest serial, le-a garantat soţiei, copilului şi prietenilor că “Vlad” este altceva.

Cei doi actori au dezvăluit că se cunosc de foarte mult timp, când George, care îşi dorea să dea la UNTC a venit la Andrei acasă să primească un al doilea sfat. “Pe Piştereanu l-am cunoscut la mine acasă. Am avut o discuţie foarte interesantă la mine, pe balcon.” Andrei l-a ascultat puţin, i-a spus că este ok. “Eu mă aşteptam să zică ceva, uite încearcă asta”, şi-a amintit şi George.

“Vlad” este povestea Contelui de Monte Cristo, rescrisă în Turcia şi adaptată pentru România şi începe luni, 25 februarie, de la 20.30, la Pro TV.

Foto: Mihai Vasilescu