Magic News

Kate Middleton a strălucit la Gala BAFTA. Omagiul adus Prinţesei Diana şi Reginei Elisabeta a II-a

Prinţul William şi Kate Middleton au participat la Gala Premiilor BAFTA, Oscarurile cinematografiei britanice, ceremonie care a avut loc la Royal Opera House din Londra.

Ducesa de Cambridge a fost o apariţie încântătoare, purtând o rochie albă, diafană, o creaţie Alexander McQueen, o alegere perfectă pentru acest eveniment, dar nu le-a uitat nici pe Prinţesa Diana şi pe Regina Elisabeta a II-a, cărora le-a adus un omagiu.

Astfel, Kate a ales ca accesorii o pereche de cercei cu diamante şi perle, care i-au aparţinut Prinţesei Diana şi pe care aceasta i-a purtat în repetate rânduri şi o brăţară din aur alb cu diamante, din colecţia Reginei Elisabeta a II-a, moştenită de aceasta de la mama ei.

Rochia în stil roman, pantofii Jimmy Choo şi bijuteriile preţioase au fost alegeri extrem de inspirate, Kate atrăgând toate privirile cu acest look glam, demn de o prinţesă.

William şi Kate au asistat la ceremonie, iar după terminarea acesteia au stat de vorba cu câţiva dintre actori, printre care Bradley Cooper, Olivia Colman şi Rachel Weisz.

Prinţul William este preşedinte onorific al Academiei Britanice de Film, instituţie ce decernează premiile BAFTA, iar participarea cuplului regal la acest eveniment a devenit tradiţie.