Magic News

“S-a născut o stea” – Acum şi pe 4K, Blu-ray și DVD

Din 11 februarie, “A Star Is Born (S-a născut o stea”), un film cu 8 nominalizări la Oscar și câștigător al unui Glob de aur, este disponibil şi pe pe 4K, Blu-ray și DVD.

Bradely Cooper, nominalizat la Oscar de patru ori ("American Sniper", "American Hustle", "Silver Linings Playbook") își face debutul regizoral cu filmul “S-a născut o stea”, unindu-și talentul de cel al fenomenalei Lady Gaga. 

“S-a născut o stea” prezintă povestea de iubire pasională și tragică dintre Jackson Maine și Ally, două suflete artistice care se reunesc atat pe scenă și în viață.  Deşi nu mai speră să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori. 

Melodiile interpretate de Lady Gaga și Bradley Cooper în “S-a născut o stea”, sunt piese originale, scrise special pentru acest film și au fost înregistrate exclusiv live, în timpul filmărilor. 

Pelicula “S-a născut o stea” își conduce spectatorii într-o călătorie complexă plină de emoție, muzică, iubire și suferința unei relatii care se luptă să supraviețuiască.