Magic News

Cum este Meghan Markle în realitate. Dezvăluiri inedite făcute de prietenele ei

Dificilă, dornică să i se facă mereu pe plac, exigentă cu angajaţii, extrem de cheltuitoare… astfel a fost descrisă Meghan Markle în mai multe rânduri.

. În realitate, Ducesa de Sussex este exact opusul, după cum au dezvăluit cele mai bune prietene ale ei, care au vorbit despre “adevărata Meghan”.

Într-un interviu acordat revistei People, una dintre ele a dezvăluit că Meghan este extrem de atentă cu cei apropiaţi, soţia Prinţului Harry fiind o femeie de casă care adoră să gătească pentru ea şi Harry.  

“Am vizitat-o de mai multe ori la Nottingham Cottage. Este un loc mai degrabă mic, pe care ea a încercat să îl facă confortabil.”

O altă prietenă a spus: “Am petrecut câteva zile împreună. Soţul ei era plecat din oraş. În camera pe care mi-a aranjat-o, mi-a pregătit lumânări parfumate, halat şi papuci.”

Aceasta a continuat: “Am fost singure acasă. Mi-a pregătit cele mai frumoase mese. Am băut ceai în fiecare zi. Pentru că ploua, câinii intrau cu noroi, iar ea avea grijă să îi şteargă cu prosoape. Cât de mult îşi iubeşte animalele, cât de mult îi iubeşte pe prietenii ei, cât de mult iubeşte să te hrănească, să aibă grijă de tine - nimic din toate acestea nu s-a schimbat.“

În opinia prietenelor ei, Meghan Markle, care este însărcinată în 7 luni, ar putea fi afectată de toate minciunile şi neadevărurile spuse despre ea.  

Acuzată că nu a păstrat legătura cu familia ei după ce a intrat în familia regală britanică, Meghan este apărată de prietenele ei. Acestea susţin că Ducesa nu a avut niciodată o legatură apropiată cu Samnatha, sora ei vitregă, iar tatăl ei nu a încercat niciodată să vorbească cu ea în toată această perioadă.

Ducesa de Sussex este descrisă ca o persoană sinceră, calmă, o bună prietenă, gata să sară mereu în ajutorul celor apropiaţi.