Magic News

În luna martie, Ştefan Bănică sărbătoreşte femeia prin 3 concerte

Anul acesta, în luna martie, Ştefan Bănică sărbătoreşte femeia, pentru al noualea an consecutiv, prin concertele „Te iubesc, femeie!”.

Artistul va cânta cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei sale impresionante de peste 30 de ani.

 Concertele „Te iubesc, femeie!” se vor desfăşura, în luna martie, în trei oraşe din România:

 

3 martie – TIMISOARA   (Sala Sporturilor „Constantin Jude”, ora 19)

5 martie – CONSTANTA (Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:30)

7 martie – BUCURESTI   (Circul Metropolitan Bucuresti, ora 19:30)

 

„Abia astept sa ne revedem si in acest an, in luna martie, la concertele „Te iubesc, femeie!”. Vom canta unele dintre cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu, care sper sa ajunga direct la sufletul celor care vor fi in sala de spectacol la cele trei concerte din acest an: la Timisoara, Constanta si Bucuresti.” – declara Stefan Banica.

 Biletele pentru concertul de la Timisoara se gasesc la casa de bilete a Salii Sporturilor „Constantin Jude”, la Iulius Mall si online pe www.iabilet.ro, www.spectacoltm.ro, www.eventbook.ro.

Biletele pentru concertele acustice de la Constanta si Bucuresti se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol, la Librariile Carturesti si online pe www.myticket.ro, www.entertix.ro, www.webrollevents.com.

Stefan Banica este singurul artist roman care sustine anual două productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrele concerte de Craciun (17 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie (care se desfasoara pentru al 9-lea an consecutiv).

Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.