Magic News

Cum a fost surprins Prinţul Philip la 2 zile după accidentul de maşină

Prinţul consort Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat de curând într-un accident de maşină.

La 2 zile după această întâmplare, Philip a fost surprins pe domeniul regal de la Sandrigham, la volanul unei noi maşini, un Land Rover Freelancer, fără a purta centură de siguranţă, motiv pentru care poliţia s-a sesizat şi i-a dat un avertisment lui Philip.

Săptămâna trecută, maşina pe care o conducea Prinţul Philip, un Land Rover, s-a răsturnat după ce s-a lovit de un alt automobil, în care se aflau două femei şi un bebeluş de 10 luni.

Philip nu a păţit nimic, deşi a fost şocat de incident, în timp ce femeile au suferit răni minore şi au primit îngrijiri la spitalul din apropiere. Una dintre ele s-a plâns în presă că nu a primit scuze din partea lui Philip. “M-aş fi aşteptat la mai mult din partea familiei regale.”, a spus ea.

Prinţul Philip nu este singurul care creează îngrijorare, Regina Elisabeta a II-a fiind şi ea surprinsă la o zi după incident fără centură de siguranţă.