Magic News

Motivul pentru care Rihanna şi-a dat tatăl în judecată şi îi cere daune morale

Rihanna şi-a chemat tatăl în judecată, acuzându-l că a profitat de celebritatea ei, motiv pentru care îi cere daune morale.

Artista îşi acuză tatăl că împreună cu un partener de afaceri a obţinut mai multe contracte pentru firma lor de divertisment, Fenty Entertainment, creată în 2017, susţinând că sunt impresarii artistei.

Rihanna deţine din anul 2012 marca Fenty sub care a lansat mai multe colecţii de haine şi de cosmetice. Ronald Fenty ar fi încercat să organizeze în 2017 mai multe concerte în America Latină pentru suma de 15 milioane de dolari, fără să aibă permisiunea cântăreţei. De asemenea, bărbatul ar f vrut să organizeze două concerte la Los Angeles şi Las Vegas pentru suma de 400.000 de dolari, de asemenea, fără acordul ei. Ronald Fenty ar fi intenţionat să construiască şi un lanţ de hoteluri sub numele de Fenty.

Rihanna susţine că nu are nicio legatură cu aceste contracte, îi solicită daune tatălui ei, căruia îi cere să renunţe în afaceri la numele Fenty, înregistrat de ea.

Relaţia Rihannei cu tatăl ei este una complicată, părinţii săi divorţând când artista avea 14 ani. În trecut, Ronald Fenty s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, iar artista a povestit că a asistat la momentul în care bărbatul şi-a lovit soţia, spărgându-i nasul.

În 2013, artista şi-a ajuptat tatăl să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, plătindu-i spitalizarea.

La sfârşitul anului trecut, Rihanna părea să se înţeleagă bine cu tatăl ei, artista publicând fotografii în care apărea alături de părinţii săi.