Magic News

Cum arată rochia de 13.000 de euro purtată de Beyonce cu ocazia reînnoirii jurămintelor de nuntă

Nu puţine au fost celebrităţile care au făcut un bilanţ al anului 2018, dezvăluind pe reţelele de socializare cele mai importante momente pe care le-au trăit în anul ce tocmai s-a încheiat.

Nici Beyonce nu a făcut excepţie, iar artista a revenit asupra lui 2018, prezentat printr-o succesiune de fotografii şi clipuri din concerte, călatorii şi din viaţa de familie.

Una dintre cele mai importante luni ale anului 2018 a fost pentru Beyonce şi Jay-Z, soţul ei, luna iunie când au sărbatorit 10 ani de căsătorie, ocazie cu care care şi-au reînnoit jurămintele de nuntă, şi-au aniversat gemenii, care au împlinit 1 an, şi au plecat într-un nou turneu.

Cu ocazia reînnoirii jurămintelor de nuntă, Beyonce a purtat o rochie spectaculoasă în valoare de 13.000 de euro, o creţie Galia Lahav, care a publicat acum prima fotografie oficială cu Beyonce în ziua cea mare.

Este vorba despre o piesă couture în stil victorian, modelul Thelma, cu un corset cu pietre preţioase, mâneci lungi din voal şi dantelă şi trenă în care Beyonce a aratat exact ca o regină.