Magic News

Familia regală britanică, împreună de Crăciun. Cum au apărut Kate Middleton şi Meghan Markle

Regina Elisabeta a II-a a petrecut Crăciunul pe domeniul regal de la Sandrigham înconjurată de copii, nepoţi şi strănepoţi, familia regală britanică participând mai întâi la slujba tradiţională de Crăciun de la biserica St. Mary’s Magdalene din Norfolk.

Toate privirile au fost îndreptate spre Ducesele Kate şi Meghan, despre care s-a tot scris în ultima vreme că nu s-ar înţelege.

Contrazicând astfel zvonurile, cele două au oferit o imagine perfectă, vorbind şi glumind pe drumul spre biserică, alături de soţii lor, William şi Harry.  

De mai multe luni, ziarele scriu că relaţiile s-au răcit între cele două cumnate, Meghan fiind extrem de capricioasă şi nereuşind să se adapteze rigorilor de la curtea Angliei, iar Kate, de 7 ani în familia regală şi cunoscând în detaliu eticheta, fiind exasperată de pretenţiile acesteia.

Văzându-le însă cât de degajat discută şi cât de bine se înţeleg, ar părea că zvonurile sunt nefondate. Sau poate cele două au reuşit să treacă peste neînţelegeri în această perioadă a anului.

În ceea ce priveşte look-ul ales pentru ziua de Crăciun, ducesele au arătat impecabil, Kate mizând pe o ţinută roşie, accesorizată cu pantofi în aceeaşi nuanţă, în timp ce Megan, însărcinată cu primul copil, a ales un outfit bleumarin mai lejer, compus dintr-o rochie midi şi un palton, ea completându-şi ţinuta cu o pereche de cizme.