Magic News

Barack Obama a fost Moş Crăciun pentru copiii bolnavi - VIDEO

Barack Obama, fostul preşedinte al Americii, i-a surprins pe copiii internaţi la Children’s National Hospital din Washington, unde şi-a facut apariţia purtând pe cap o căciulă de Moş Crăciun, şi având un sac plin de daruri în spate.

Timp de o oră şi jumătate, Barack Obama a stat în mijlocul copiilor bolnavi, care au fost extrem de surprinşi să vadă cine a venit în vizită.

 “Mulţumim Barack Obama pentru că le-ai înseninat ziua pacienţilor noştri. Surpriza a încălzit culoarele şi a adus zâmbetele pe feţele tuturor. Pacienţii noştri s-au bucurat de compania dumneavoastră şi… de daruri”, a scris spitalul pe pagina de Twitter.

Într-un clip publicat de spital, Obama apare în timp ce cântă colinde, se întâlneşte cu copiii şi le împarte daruri, fostul preşedinte fiind primit cu aplauze.

“Am avut şansa să discut cu câţiva copii minunaţi şi cu familiile lor şi, evident, este dificil pentru ei. În calitate de tata a două fete nu pot decât să-mi imaginez impactul pe care îl au asupra lor infirmierele, medicii şi persoanele care au grijă de ei şi îi ţin de mână.”