Magic News

În aşteptarea lui Moş Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până când românii vor întâmpina Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători a creştinilor, care celebrează naşterea lui Isus alături de cei dragi.

Este momentul în care familiile pornesc la drum pentru a se reuni în jurul mesei de Crăciun, cei mici aşteaptă cu nerăbdare sosirea Moşului, care îşi începe drumul fantastic în jurul lumii, ajutat de reni, iar colindătorii umblă din poartă în poartă vestind naşterea Domnului.

Casele sunt curate şi frumos împodobite, preparatele tradiţionale sunt pregătite după reţete vechi, transmise de la o generaţie la alta, iar brazii sunt împodobiţi cu mici decoraţiui create handmade din materiale refolosibile.

Magic FM s-a transformat şi anul acesta în Radioul lui Moş Crăciun şi a adus atmosfera de sărbătoare în casele ascultătorilor săi, difuzând cele mai frumoase melodii de iarnă şi dăruind premii memorabile, experienţe minunate pe care să le oferi celor dragi sau să le trăieşti împreună pentru a crea amintiri de neuitat.

Aceste zile în care fiecare dintre noi îl aşteaptă pe Moş Crăciun ne oferă momente magice, pline de semnificaţie în care ar fi bine să ne luăm o clipă de răgaz şi să ne gândim la ce reprezintă această sărbătoare, de fapt, şi cât de importanţi sunt cei de lângă noi lângă care sărbătorim. E momentul în care oferim şi primim daruri, ne bucurăm şi ne pregătim pentru un nou an, cu gândul că va fi rodnic, plin de speranţă, linişte şi iubire. Ar fi bine dacă am reuşi să păstrăm ceva din spiritul acestei sărbători în sufletele noastre pe tot parcursul anului ce va veni. Ce spuneţi, încercăm?

Crăciun fericit!