Magic News

Fostul soţ al lui Amy Winehouse a vorbit despre căsătoria lor într-un interviu inedit

Căsătoriţi între 2007 şi 2009, Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil au ţinut la acea vreme prima pagină a tabloidelor din cauza exceselor lor.

Blake a revenit asupra acelei perioade într-un interviu acordat televiziunii britanice după ce mult timp a preferat să păstreze tăcerea asupra acestui subiect delicat.

Amy Winehouse a murit în 2011 şi toată lumea s-a întrebat ce influenţă a avut anturajul său în sfârşitul său prematur. Rând pe rând, tatăl artistei, Pete Doherty şi Blake-Fielder Civil au fost consideraţi vinovaţi pentru moartea artistei.

În vâstă de 36 de ani, Blake şi-a refăcut între timp viaţa, fiind tatăl a doi copii. El a fost invitat în emisiunea “Good Morning Britain” şi a vorbit despre povestea lui de iubire cu Amy. Cei doi s-au căsătorit în 2007, la scurt timp după ce Amy lansase “Back to Black”, cel de-al doilea album al său, care, din păcate, a fost şi ultimul. Aveau să divorţeze după 2 ani, în iulie 2009, iar în perioada în care au fost împreună, Amy s-a aflat în centrul atenţei, din cauza abuzului de alcool şi droguri, a fotografiilor controversate şi a concertelor anulate.

Potrivit acestuia, relaţia lor “tulbure” nu a fost rezultatul consumului de droguri, Blake susţinând că au luat droguri aproximativ 6 luni în timpul căsătoriei lor. Amy ar fi fumat cannabis, în timp ce el a luat heroină de 4-5 ori.

Blake simte o mare responsabilitate legată de dispariţia lui Amy, însă nu se consideră singurul responsabil, el atacându-l pe tatăl artistei pentru decizia sa recentă. Acesta consideră că revenirea artistei pe scenă sub forma unei holograme este un proiect inuman, realizat cu un singur scop: obţinerea de bani.