Magic News

Cum arată anul acesta bradul de Crăciun al lui Jennifer Lopez

Mamă a doi copii, gemenii Max şi Emme, Jennifer Lopez aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, iar artista a început deja pregătirile şi a împodobit bradul de Crăciun.

I-a fosta alături iubitul ei, Alex Rodriguez, împreună cu care formează un cuplu de aproape 2 ani, perioadă în care au devenit un cuplu extrem de solid. Cei doi petrec mult timp împreună, nu ratează nicio sărbătoare şi se comportă exact ca o familie, deşi nu sunt căsătoriţi.

Alex are şi el două fiice, Natasha şi Ella, din căsătoria anterioară, care par foarte apropiate de Jennifer, astfel încât în casa lor este o atmosferă extrem de frumoasă.

Jennifer a dezvăluit acum imagini de la împodobirea bradului de Crăciun, ea şi Alex Rodriguez fiind ajutaţi de cei 4 copii. Pentru bradul lor, au ales decoraţiuni roşii şi aurii, toată lumea participând şi bucurându-se de timpul petrecut împreună.

„Cele mai bune momente sunt alături de acești micuți”, a scris Jennifer Lopez, care şi-a însoţit mesajul de hashtag-urile „#ilovechristmastime #familia.”