Magic News

Ştefan Bănică, invitat la Radioul lui Moş Crăciun. Ce a spus despre Concertele de Crăciun, seara de Ajun şi familia lui

Peste câteva zile, Ştefan Bănică va susţine tradiţionalele concerte de Crăciun, 4 spectacole la Bucureşti şi unul la Cluj-Napoca, iar astăzi a fost invitat la Radioul lui Moş Crăciun.

“După emisiune merg la repetiţie. Sunt 4 concerte în Bucureşti. Biletele s-au vândut extrem de repede. Nici pentru concertul de pe 13 nu prea mai sunt bilete. La Cluj-Napoca este al 3-lea an consecutiv când cântăm. Vor fi peste 7000 de oameni la Sala Polivalentă. De 2 ori peste Sala Palatului”, a declarat Ştefan Bănică, acesta spunând că a pregătit ceva special pentru concertele de Crăciun, fără a dezvălui însă despre ce este vorba.

Anul acesta, Ştefan Bănică sărbătoreşte împlinirea a 70 de concerte de Crăciun. “Pregătirea concertelor nu s-a schimbat prea mult. Primul concert a fost în 2002, însă s-a terminat prea repede. Ca şi cum ai face un spectacol de teatru şi ai juca o dată. A devenit mult mai mult decât un concert. Este o stare de spirit, o sărbătoare.”

Cântecul preferat de iarnă al artistului, anul acesta, este “Winter Wonderland”, varianta lui Rod Stewart. De asemenea, Ştefan a marturisit că îi plac Andy Williams şi Dean Martin şi este mare fan Rod Stewart.

Până în preziua de Crăciun, Ştefan este foarte ocupat, pe lângă concertele de Crăciun având finala de la “X Factor”, competiţie în care intră cu două fete de 15 şi 16 ani, două voci extraordinare.

Întrebat ce face de Crăciun, Ştefan a recunoscut că prea mai apucă să facă nimic.. “Dacă nu s-a făcut deja fără mine bradul, mi-aş dori să pun şi eu un glob. Dacă eu nu ajung, bradul îl fac Lavinia, Radu şi Violeta.

Despre fiul lui, Radu Ştefan, artistul a dezvăluit că acesta vrea să facă actorie. “În primăvară o să vedeţi. A filmat ceva. E un tânăr care chiar promite. Dacă este serios va face treabă bună.”

După Crăciun, artistul are câteva zile libere. “Am nevoie. Stau cu soţia, cu mama, cu familia. Plecăm în Istrael, urmează Revelionul. Până pe 1 ianuarie sunt prins. Dar am zilele libere de Crăciun.“ E perioada în care familia ascultă nu piesele lui, ci melodia Lavinei, “E Sărbătoare, e Crăciun”. În direct la Magic FM, Ştefan a promis că se va întoarce în studio, alături de Lavinia.

Pe lângă concertele de Crăciunşi filmările pentru X Factor, Ştefan Bănică continuă să joace, el putând fi văzut în “Jack şi femeile lui” şi Puricele”, piese cu care merge prin ţară. “Vreau ca spectacolele de teatru să circule.”

Întrebat ce îşi doreşte de Crăciun, Ştefan a spus că vrea să fie sănătos. “Aşa pot să fac şi vacanţe. Asta îmi doresc pe bune.”  

În emisiunea de astăzi, am aflat şi primul câştigător al concursului realizat de Magic FM şi Complice.ro. Florentina Voicu este cea care va avea o întâlnire inspiraţională cu Andrei Roşu, după ce anul acesta ascultătoarea Magic FM a trecut printr-o transformare spectaculoasă şi a slăbit 20 de kilograme.

FOTO: Mihai Vasilescu