Magic News

Primul premiu-experienţă la Radioul lui Moş Crăciun - Un antrenament sau o întâlnire inspiraţională cu Andrei Roşu!

Magic FM este în luna decembrie Radioul lui Moş Crăcin şi oferă daruri minunate ascultătorilor săi.

Anul acesta, Magic FM şi Complice.ro au pregătit 15 premii experienţă, special create pentru cei care cred în amintirile frumoase şi cadourile inspirate. 

Oana Pascu, de la Complice.ro, a fost invitată în această dimineaţă la Magic Start şi a povestit despre aceste daruri atât de speciale. Este vorba despre “un alt tip de cadou, de cadouri-experienţă. Suntem complici pentru cei care vor să facă altfel de daruri. Avem alternative la cadourile gen obiect. Facem cadouri memorabile.”

Special pentru Radioul lui Moş Crăciun, Complice.ro a selectat de la premii cu celebrităţi, precum o întâlnire cu Andrei Roşu sau un meci de tenis cu Victor Hănescu, până la experienţe de cuplu sau de familie.

“Cadourile acestea creează amintiri de durată şi cel mai frumos ar fi  să fie dăruite cuiva. Pe complice.ro există peste 120 de variante”, a declarat Oana Pascu.

Întrebată despre cea mai execentrică experienţă, aceasta a povestit cum a complotat la o cerere în căsătorie pe un aerodrom.

Primul premiu oferit de Magic FM şi Complice.ro este un antrenament sau o întâlnire inspiraţională cu Andrei Roşu, care deţine recordul mondial pentru cea mai rapidă finalizare a circuitului de 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente.

De asemenea, printre reusitele impresionante ale lui Andrei se numara:

 -  Este primul om din lume care a cantat la tobe la Polul Nord;

– 177 de kilometri parcursi in cadrul unei alergari non-stop intre Brasov si Bucuresti in scop caritabil;

– Primul roman care a terminat o competitie ultra triatlon, respectiv Double Iron Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84 km alergare, in maxim 36 de ore);

– Castigator al Cupei Mondiale de Triplu Ultra Triatlon (11.4 km inot, 540 km bicicleta, 126 km alergare) si locul 2 la Quintuple Ultra Triathlon, Virginia (19 km inot, 900 km bicicleta, 210 km alergare);

– Prima traversare (inot) a Canalului Manecii, in cadrul ultra-triatlonului Arch2Arc (140 km alergare, 50 km inot, 300 km pedalat).

Antrenamentul este unul fizic şi mental, dedicat şi personalizat, în timp ce întâlnirea inspiraţională se desfăşoară la un fresh şi durează 2 ore.

Intră pe https://www.magicfm.ro/complice, descoperă lista premiilor pregătite şi alege anul acesta un cadou memorabil pentru cineva drag!