Magic News

Ziua Cântecelor de Crăciun la Radioul lui Moş Crăciun

Începem săptămâna la Radioul lui Moş Crăciun cu Ziua dedicată cântecelor de Crăciun, care ne introduc în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

În această zi, la Radioul lui Moş Crăciun se aud din nou colinde şi piese clasice de Crăciun, semn că sfânta sărbătoare se apropie, iar noi ne pregătim să întâmpinăm cu bucurie un nou an.

Încă de la prima oră a dimineţii, ascultăm în Magic Start, alături de Liana şi Raul, cele mai frumoase melodii de Crăciun şi ne lăsăm învăluiţi de magie.

Ce poate fi mai frumos decât să îţi începi ziua ascultând un colind de Crăciun, care îţi aduce aminte de copilărie? Obiceiul de a colinda, de a saluta Naşterea Domnului, de a-i cinsti venirea prin daruri, urări, cântece şi jocuri este unul străvechi. Colindele anunţă începutul sărbătorilor de iarnă şi ele trebuie să răsune în fiecare casă.

Fii alături de noi şi fredonează şi tu, în maşină, acasă sau la birou, cântece celebre şi răspunde la întrebări simple pentru a câştiga primele premii pe care Radioul lui Moş Crăciun le dăruieşte în această lună.