Magic News

Casa cuplului David şi Victoria Beckham a devenit o mare atracţie pentru hoţi

David şi Victoria Beckham au intrat în atenţia hoţilor, care le-au vizitat casa de vacanţă de mai multe ori în ultima perioadă.

Proprietatea cuplului, aflată în Cotswolds, sud-vestul Angliei, şi estimată la aproape 7 milioane de euro, a făcut obiectul mai multor tentative de furt. Zona va fi însă de acum înainte mult mai bine păzită după ce Palatul Kensignton a anunţat că Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta în Frogmore Cottage, aflată în vecinătatea casei cuplului Beckham.

Cea mai recentă tentativă de spargere a avut loc în urmă cu două săptămâni, însă hoţii nu au putut intra în casă, iar cei 7 oameni care asigură paza au reuşit să-i pună pe fugă pe hoţi.

Cu o luna înainte, când toată familia se afla în Australia, la Jocurile Invictus, câţiva bărbaţi cu cagule au încercat, fără succes însă, să dea lovitura în casa celebre familii, care îşi împarte timpul între locuinţa de la Londra şi aceasta.

“David şi Victoria Beckham sunt absolut devastaţi.Sunt foarte protectori cu familia şi casa lor, iar ideea că cineva ar putea intra pe proprietatea lor îi deranjează foarte tare.”

An de an, David si Victoria Beckham reuşesc să adune sume mari de bani, ea din designulvestimentar, el din reclama şi compania de echipament sportive, iar averea lor o depăşeşte pe cea a Reginei Elisabeta a II-a, ajungând la aproximativ 800 de milioane de dolari.