Magic News

Adorabili! Cum se pregătesc Mina şi Toma, copiii lui Horia Brenciu, pentru Sărbători

Mina şi Toma, mezinii familiei Brenciu, au început deja pregătirile pentru Sărbători, micuţii învăţând un cântec de iarnă.

Îi supraveghează îndeaproape Horia Brenciu, care a dezvăluit câteva imagini de la repetiţii. Mina şi Toma învaţă colindul “O, brad frumos”, Mina cântând la chitară, iar Toma la tamburină, în timp ce artistul i-a acompaniat la pian.

“Am început cursurile speciale pentru sărbători! Primii mei studenți sunt Mina chitarista și Toma cu tamburina! Cine se mai înscrie la orele mele de muzică?”, a scris artistul pe pagina lui de Facebook.

Toma este băieţelul pe care Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu l-au adoptat cu mare drag, artistul luând pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că familial or s-a mărit.

„Toma este baiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal, si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat pe langa cele 3 fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc din tot sufletul lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara artistul.

Horia Brenciu şi Alice au împreună o fetiţă, pe Mina, în timp ce Alice mai are două fete, Andreea şi Maria.