Magic News

Billboard a ales femeia anului 2018

După o perioadă dificilă în viaţa personală, Ariana Grande a fost desemnată artista anului 2018 de către Billboard, premiul urmând să-i fie acordat în cadrul galei “Woman in Music” care va avea loc la New York pe 6 decembrie.

“Ariana Grande este un star care nu a urmat un trend muzical sau un drum în industrie. Îşi menţine în mod constant părerile şi deciziile într-o lume care deseori nu este primitoare faţă de o astfel de putere a unei tinere. A produs unele dintre cele mai bune melodii din cariera sa şi merită pe deplin titlul de <Femeia anului>, a declarat Ross Scarano, vicepreşedintele Billboard.

“Mulţumesc pentru aceasta onoare”, a spus tânăra în vârstă de 25 de ani, care calcă astfel pe urmele unor artiste precum Selena Gomez, Madonna, Lady Gaga sau Taylor Swift, care au câştigat acest titlu în anii trecuţi.

Ariana Grande a lansat anul acesta albumul  „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”, după ce single-ul cu acelaşi nume a fost deja promovat.

Ariana Grande a suferit mult în ultima vreme, artista confruntându-se cu mai multe episode dureroase. În 2017, la sfârşitul concertului pe care l-a susţinut la Manchester a avut loc un atac terorist sângeros în urma căruia şi-au pierdut viaţa 22 de persoane, iar alte 500 au fost rănite. Artista s-a despărţit recent de iubitul ei, Pete Davidson, în timp ce Mac Miller, fostul ei prieten, a murit la vârsta de 26 de ani din cauza unei supradoze.