Magic News

Andreea Raicu la Magic FM - Despre cartea “Descoperă-te”, transformare şi acceptare: “Ani de zile am vândut o imagine greşită”

Invitată la Magic FM, Andreea Raicu, una dintre cele mai stilate femei din România, a vorbit despre “Descoperă-te”, cartea publicată al Curtea Veche Publishing, pe care a lansat-o recent în cadrul unui eveniment ţinut secret.

După 20 de ani petrecuţi în lumina reflectoarelor, Andreea a dat lupta pentru imaginea perfectă pe bucuria de a fi ea însăşi, în armonie cu propriul corp şi spirit.

Andreea a mărturisit că este important să accepţi unde eşti şi cum eşti, pentru că altfel eşti într-o continuă luptă cu tine, iar la final pierzi.

 “Te poţi descoperi în orice moment. Am descoperit cel mai recent că indiferent ce ţi se ia sau pierzi, ce ai în suflet şi în minte nu îţi poate lua nimeni. Toata investiţia pe care o faci în tine”.  

Cartea “Descoperă-te” este ca un manual, la care te întorci, sunt experietele sale de femeie, dezvăluite în părţi: Nutriţie, somn, sănătate, în care Andreea povesteşte toate experientele sale culinare. “Mi-a luat timp sa înţeleg că poti avea o greutate constantă când eşti echilibrat. Vorbesc despre regimurile alimentare pe care le-am urmat. Am încercat tot ce era posibil în materie de diete”.

Partea a 2-a este dedicată Frumuseţii şi sfaturilor legate de cum ne îngrijim, iar în cea de-a 3-a parte, Andreea scrie despre Dezvoltare personală.

 

Vezi aici LIVE-ul cu Andreea Raicu