Magic News

Michael Buble renunţă la muzică. Motivul emoţionant pentru care se retrage când este încă în top

Artistul canadian Michael Buble în vârstă de 43 de ani se va retrage din muzică, după lansarea în luna noiembrie a albumului “Love”, el dezvăluindu-şi intenţia într-un interviu pentru suplimentul de weekend al publicaţiei Daily Mail.

Michael Buble a declarat că lupta fiului sau împotriva cancerului, boală cu care acesta a fost diagnosticat în urmă cu 2 ani, l-a afectat şi schimbat profund.

“Toată percepţia mea asupra vieţii s-a schimbat în momentul în care fiul meu s-a îmbolnăvit. Diagnosticul m-a făcut să realizez că ne facem griji pentru lucruri fără importanţă.”

Noah, acum în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat cu cancer de ficat, iar părinţii săi au început atunci o luptă contra cronometru pentru a-l salva, Din fericire, puştiul s-a făcut bine, boala intrând în remisie, însă nimeni nu poate uite această experienţă.

“Pur şi simplu vrei să mori. Nici măcar nu ştiu cum mai respiram. Soţia mea era la fel", a spus Michael Buble, care a renunţat la cariera sa în perioada în care fiul său primea tratament în Statele Unite.

Între timp, familia s-a mărit, soţia lui Michael Buble aducând pe lume în urmă cu câteva luni o fetiţă, iar artistul vrea să fie alături de cei dragi.

“E ultimul meu interviu. Mă retrag. Am făcut albumul perfect şi pot pleca când sunt încă în top", a precizat Buble.