Magic News

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, se consideră “cea mai hărţuită persoană din lume”

Într-un interviu acordat postului de televiziune ABC, Melania Trump s-a descris drept “cea mai hărţuită persoană din lume” în mediul online.

Prima Doamnă a Americii şi-a motivat afirmaţia, referindu-se la ceea ce oamenii vorbesc despre ea.

Această experienţă a motivat-o să se angajeze în campania “BeBest”, care se referă la acţiuni de intimidare în mediul online.

”Trebuie să ne educăm copiii asupra comportamentului pe care ar trebui să îl aibă în societate pentru ca atunci când vor creşte... să ştie cum să se descurce în astfel de situaţii”, a spus ea.

Aflată recent într-un turneu în Africa, care a inclus vizite în Ghana, Malawi, Kenia şi Egipt, Melania Trump a fost aspru criticată pentru un accesoriu vestimentar. Fostul model în vârstă de 48 de ani a purtat în timpul unui safari organizat în Kenya o pălărie colonială. I-a venit perfect din punct de vedere estetic, însă la nivel simbolic, alegerea sa a fost aspru criticată, Melania fiind acuzată de lipsă de sensibilitate.

“Mi-aş dori ca oamenii să se concentreze asupra a ceea ce fac, nu a ceea ce port”, a declarat ea.

La Cairo, în Egipt, Prima Doamnă a Americii a amintit prin ţinuta sa de Meryl  Streep în “Out of Africa”. A pozat cu Sfinxul şi piramidele pe fundal şi a redevenit preţ de câteva momente fostul model.

În ciuda criticilor şi a atenţiei, Melania Trump a mărturisit ca îi place să trăiască la Washington şi să locuiască la Casa Albă şi a dat asigurări că îşi va susţine soţul, dacă acesta va dori să candideze pentru un al doilea mandat.