Magic News

Tina Turner - Dezvăluiri inedite în autobiografia “My Love Story”: “Binele a venit din rău”

În autobiografia “My Love Story”, Tina Turner oferă amănunte inedite despre povestea sa de iubire cu Erwin Bach, bărbatul de care s-a îndrăgostit după mariajul dezastruos cu Ike Turner, care aproape a distrus-o.

Cu 16 ani mai tânăr decât artista, acesta a reuşit să-i atragă atenţia, iar cei doi s-au îndrăgostit repede unul de altul.

“Într-o noapte, mi-am spus: îl voi întreba. M-am uitat la el - atât de arătos în cămaşa lui Lacoste, cu blugi şi mocasini fără şosete - şi am şoptit: «Erwin, când vii în America, vreau să faci dragoste cu mine». M-a privit de parcă nu îi venea acrede ce a auzit. Nici eu nu puteam să cred ce am spus”.

Deşi se afla tot timpul pe scenă, Tina spune că a avut probleme cu încrederea în sine:

„Nu am fost niciodată una dintre acele femei care trebuiau să facă sex indiferent. Am făcut pauză şi un an, să fiu sinceră. Am fost mereu neliniştită atunci când am început o relaţie. Dacă ar fi fost dezamăgit de adevărata eu?”.

Tina a acceptat să se căsătoreasca cu Erwin abia în 2013, după mai bine de 26 de ani de la începutul poveştii lor de iubire.

La 3 săptămâni după nuntă, cântăreaţa a făcut un atac cerebral, iar în 2016 a fost diagnosticată cu cancer intestinal. L-a avut mereu alaturi pe Erwin, care “a dat dovadă mereu de încredere, optimism şi joie de vivre. Cu ajutorul lui, am încercat să rămân calmă”, povesteşte ea.

Din cauza tratamentului homeopat urmat, Tina Turner şi-a îmbolnavit rinichii şi a avut nevoie de un transplant, iar donator a fost chiar soţul ei.

“Consecinţa ignoranţei mele a ajuns să provoace o problemă de viaţă şi de moarte. În acel moment de învinovăţire, am aflat ceva minunat despre Erwin. Nu mi-a reproşat niciodată că am greşit. În schimb, a fost loial, blând şi înţelegător şi hotărât să mă ajute să trec prin asta.”

Cu Erwin mereu alături de ea, Tina Turner pttrăieşte poveste pe care nu şi-ar fi putut-o imagina atunci era căsătorită cu Ike cel abuziv.

“Privesc în urmă şi înţeleg de ce karma mea a fost aşa cum a fost. Binele a venit din rău. Şi nu am fost niciodată atât de fericită cum sunt azi”.