Magic News

Adela Pârvu, la Magic FM – “Toate casele îmbătrânesc, au nevoie de renovare”

Adela Pârvu, designerul de la emisiunea “Visuri la cheie”, a fost invitată la Magic FM în această dimineată şi ne-a spus ce ar face pentru Romania din punct de vedere al design-ului, dar şi ce poveşti din emisiunea la care lucrează au impresionat-o profund.

Adela iubeşte radioul, oamenii si culorile. Este designer, lucrează la emisiunea “Visuri la cheie”, este blogger şi mamă de gemeni. Ne-a mărturisit că se simte bine să fie ocupată, că i se spune că are prea multă energie. “Mi-am asumat această perioadă. Nu ştiu să mă odihnesc.”

Adela Pârvu cred că o mare problemă legată de casele din România este aceea că toate casele îmbătrânesc şi au nevoie de renovare.

Nu doar casele, ci şi şcolile din România au multe probleme, iar pardoselile vechi şi toaletele trebuie schimbate şi renovate.

În plus, casele trebuie să fie pline de oameni, când eşti singur inviţi prieteni, îţi umpli casa cu alte suflete, cu viaţă.

Nu doar locuinţa, ci şi spaţiul de la birou trebuie să fie frumos amenajat, pentru că petrecem mult timp acolo. Iar cel mai bine este să iniţiezi o discuţie şi să vorbeşti despre schimbarea pe care ti-o doreşti la locul de muncă.

Daca Adela ar fi designerul acestei ţări ar face echipe de arhitecţi si designeri pentru fiecare oraş şi i-ar lasa să îşi facă treabă, pentru că marea problema acum este ca nimeni nu ascultă de specialişti.

Poveştile de la “Visuri la cheie” o impresionează de fiecare dată pe Adela Pârvu, dar parca nimic nu a mişcat-o mai mult ca povestea celor trei surori orfane de la Poiana cărora emisiunea le-a construit o casă. Mai mult decât atât, Adela a dezvăluit că a fost impresionată de ceea ce nu s-a văzut la televizor, de atitudinea indiferentă a oamenilor din sat care a revoltat-o. Adela ţine legătura cu ele, cea mijlocie fiind acum studentă la ASE.

În acest sezon a cunoscut o altă familie extraordinară în satul Cumpăna din Constanţa: 6 fraţi care trăiesc fără părinţi, dar care au bunica si unchiul aproape, asa cum ar trebui să se întâmple în mod normal.  

Adela a punctat cât de mult contează întreaga echipa care participă la construcţia caselor, muncitorii fără de care planurile arhitecţilor ar rămâne doar nişte idei frumoase. “Dincolo de poveşti, emisiunea pune accent pe ideea de a lucra în echipa, de a ne ajuta unii pe alţii”.