Magic News

Celine Dion şi Liza Minnelli, mesaje emoţionante după moartea lui Charles Aznavour

Franţa plânge moartea lui Charles Aznavour, unul dintre giganţii cântecului francez care a murit la vârsta de 94 de ani.

După anunţul morţii lui, numeroase celebrităţi i-au adus omagii emoţionante, iar printre acestea s-au aflat Celine Din si Liza Minnelli.

 Celine Dion a cântat alături de Charles Aznavour în 2003 în timpul unui concert la Las Vegas, iar acum a scris un mesaj plin de iubire, folosindu-se de câteva dintre titlurile cântecelor lui Aznavour.

 “Monsieur Charles, “ scenele din lumea întreagă erau pentru dumneavoastră “La Boheme”, pe care aţi iubit-o atât. Fiu de armean devenit ambasador de plăceri demodate, cântecele voastre de aur au făcut generaţii întregi de romantici să viseze. … să părăseşti masa, însă dragostea pe care o avem pentru dumneavoastră va rămâne mereu vie. Veţi fi mereu “For Me Formidable”.

Liza Minnelli, cu care Charles Aznavour a susţinut concerte excepţionale în 1991 şi 1992, i-a adus, la rândul ei, un omagiu emoţionant.  “Charles a fost mentorul, prietenul, dragostea mea. Îmi va lipsi mereu.”, a spus artista americană care şi-a dorit să cânte precum artistul francez.