Magic News

Pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru pantalonii scurţi, subiectul unei melodii scrisă de Chris Martin (Coldplay)

Gala cariabilă organizată de Leonardo DiCaprio în acest weekend în California a avut şi un moment inedit al cărui protagonist a fost Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Acesta a observat de-a lungul timpului pasiunea pe care actorul a făcut-o pentru pantalonii scurţi tip cargo, ceea ce l-a inspirat să scrie o melodie.

Trupa Coldplay a fost invitată să susţină un recital la gală, care a început cu momentul solo al lui Chris Martin despre pantalonii scurţi din garderoba lui DiCaprio.

“Îl studiez îndeaproape de cinci-şase ani şi ce mi-a devenit clar a fost incredibilul său angajament faţă de industria pantalonilor scurţi cargo. Ăsta e un tip, a văzut pantalonii scurţi cargo şi şi-a spus: «Îi voi salva de la dispariţie. Ar fi trebuit să dispară din modă în urmă cu 25 de ani. Personal, voi finanţa această, să spunem, renaştere a pantalonilor scurţi cargo»", a spus Martin.

Acesta a început după aceea să cânte melodia compusă în acest sens: “Bună, sunt Leo. Ce mai faceţi?/ E o latură tristă a mea pe care vreau să o arăt/ În toate filmele mele sunt starul, vă jur/ Dar ei nu mă lasă să port ceea ce vreau să port/ Vedeţi voi, am o ţinută despre care cred că este în regulă/ Atât de mult cred asta încât o port mereu/ Veţi găsi o sută de perechi pe raftul meu/ Aşa că spuneţi regizorului că îmi aleg singur hainele/ Pantalonii mei scurţi cargo, pantalonii mei scurţi cargo”.

Leonardo DiCario a sărbătorit 20 de ani de la înfiinţarea fundaţiei sale care se ocupă de cele mai acute probleme ale planetei, de la conservarea oceanelor şi a habitatului natural al animalelor la lupta împotriva schimbărilor climatice.

În prezent, actorul filmează pentru pelicula “Once Upon a Time in Hollywwod” regizată de Quentin Tarantino şi în care mai joacă Brad Pitt şi Margot Robbie.