Magic News

Robin Wright, starul din “House of Cards”, vine la Bucureşti

Actriţa Robin Wright (52 de ani), starul din serialul de televiziune “House of Cards”, unde interpretează rolul lui Clarie Underwood, va veni la Bucureşti în luna octombrie.

Celebra actriţă câştigătoare a unui Glob de Aur va vorbi în cadrul celei de-a doua ediţii a Conferinţei Globale IAA „Creativity 4 Better“, care va avea loc la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Alături de alte 25 de personalităţi din întreaga lumea, ea va vorbi despre despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie şi educaţie.

Robin Wright este una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood, atât pe scenă, cât şi în afara ei. Este un exemplu de creativitate pentru o lume mai bună, mai plină de înţelegere şi compasiune, scrie News.ro.

Robin Wright va putea fi văzută începând din luna noiembrie într-un nou sezon al serialului “House of Cards” difuzat de Netflix.

Înainte de acest serial extrem de bine primit, ea a mai jucat în filme precum: „The Princess Bride“ (1987), „Forrest Gump“ (1994), „Message in a Bottle“ (1999), „Unbreakable“ (2000), „The Conspirator“ (2010), „Moneyball“ (2011), „The Girl with the Dragon Tattoo“ (2011), „Everest“ (2015), „Wonder Woman“ (2017) şi „Blade Runner 2049“ (2017).

Robin Wright a fost căsătorită cu actorul Sean Penn, împreună cu care are doi copii. În această vară ea s-a căsatorit în Franţa în cadrul unei ceremonii boeme cu Clement Giraudet, şeful departamentului de relaţii cu celebrităţile al casei de modă Saint Laurent.