Magic News

Elton John a început "Farewell Yellow Brick Road", turneul său de “Adio”

Allentown, Pennsylvania este locul în care Elton John în vârstă de 71 de ani a început turneul “Farewell Yellow Brick Road”, ultimul din cariera sa impresionantă derulată pe parcursul a 50 de ani.

Acompaniat de nelipsitul său pian, artistul a interpretat unele dintre cele mai cunoscute hit-uri ale sale, vrăjindu-i pe spectatori cu muzica sa.

“Farewell Yellow Brick Road” se anunţă un turneu, grandios urmând să se întindă pe o perioadă de 3 ani, perioadă în care Elton John va susţine 300 de concerte pe 5 continente.

Artistul a declarat la începutul anului că priorităţile lui s-au schimbat de când a devenit tată. Elton John are doi copii născuţi de o mama surogat şi formează o familie cu David Furnish. După acest turneu de “Adio”, cântăreţul şi compozitorul britanic se va dedica familiei sale.

Turneul este impregnat de toate nostalgiile artistului care şi-a dorit să le aducă un omagiu celor 3 personalităţi care l-au marcat: Aretha Franklin, Nelson Mandela şi Stephen Hawking.

"Am putut fi martor la un număr imens de schimbări sociale, politice şi culturale. Vreau ca 'Farewell Yellow Brick Road' să celebreze acest lucru", a mărturisit John într-o declaraţie.

Finalul show-ului a fost unul foarte emoţionat. Artistul a cântat "Goodbye Yellow Brick Road" îmbrăcat într-un costum cu roşu şi negru, asemănător celui purtat pe coperta albumului cu acelaşi titlu, lansat în 1973 şi dedicat Vrăjitorului din Oz.