Magic News

Brad Pitt şi Jennifer Aniston s-au întâlnit vara aceasta în Italia, în vila lui George Clooney

Actorii americani Brad Pitt şi Jennifer, care au fost în trecut căsatoriţi timp de 5 ani, au petrecut câteva zile la Lacul Como, în vila bunului lor prieten, George Clooney.

Brad Pitt se află în plin proces de divorţ de Angelina Jolie, iar Jennifer Aniston s-a despărţit vara aceasta de Justin Theroux după un mariaj de 2 ani.

Departe de a finaliza procesul cu Angelina din cauza custodiei celor 6 copii, Brad Pitt şi-a oferit câteva zile de relaxare în Italia, iar actorul a fost însoţit şi de Shiloh, fiica lui.

Aflată la Milano, unde filmează comedia “Murder Mistery”, Jennifer Aniston a profitat de faptul că se afla foarte aproape de proprietatea lui George Clooney şi a stat şi ea câteva zile în locuinţa acestuia.

Imediat zvonurile legate de o posibilă împăcare între cei doi au reînceput, mai ales ca nu este pentru prima dată în ultima vreme când cei doi se află unul în compania celuilalt. Brad şi Jennifer au fost văzuţi împreună şi la Londra, iar noua lor întâlnire alimentează speranţele fanilor lor care vor să îi vadă din nou formând un cuplu.