Magic News

Victoria Beckham, în ţinutele iconice din vremea Spice Girls pentru a sărbători 10 ani în modă

Victoria Beckham sărbătoreşte 10 ani de când activează în domeniul modei, fiind protagonista numărului de octombrie al celebrei reviste “Vogue” în care pozează alături de cei 4 copii, dar şi de David Beckham.

Ea vorbeşte despre carieră, familie, cei 4 copii, zvonurile de divorţ, evoluţia sa ca designer şi evoluţia stilului său vestimentar.

Pictorialul din Vogue i-a oferit ocazia să poarte în clipul realizat la şedinţa foto unele dintre ţinutele iconice din vremea în care era cunoscută drept Posh şi cânta în trupa Spice Girls.

Încă de când era în Spice Girls, Victoria era recunoscută pentru rochiile sale sexy, ea având o slăbiciune pentru little black dres. Pentru a se amuza şi a-şi bucura fanii, Victoria a îmbrăcat din nou în clipul pentru Vogue o parte dintre ţinutele sale iconice.

Avem ocazia să o revedem pe Victoria în rochia de mireasă Vivienne Westood purtată în 1999 când s-a căsătorit cu David Beckham, dar şi în costumul din latex negru din clipul “Say You'll Be There” sau în cel argintiu în care a evoluat la Toronto în 2007, la ultimul concert Spice Girls.

Cât despre viaţa sa alături de David, Victoria a dezvăluit că şi-au dat seama că sunt mai puternici împreună decât separat. “Totul stă în unitatea familiei noastre”. Motiv pentru care zvonurile legate de divorţ pe care le tot aud de 20 de ani nu îi mai afectează. “Oamenii inventează de 20 de ani lucruri despre relaţia noastră, aşa că eu şi David ne-am obişnuit să ignorăm aceste inveţii şi să continuăm să ne trăim normal viaţa”.