Magic News

Andra - Fotografii din vacanţa cu familia ei

După un an plin de evenimente şi înaintea unui sezon care se anunţă la fel de încărcat, Andra si-a oferit câteva zile de relaxare alături de familia ei.

Împreună cu Cătălin Măruţă şi cei doi copii ai lor, David şi Eva, artista a plecat într-o vacanţa de 5 stele într-un resort din celebra staţiune Antalya, din Turcia.

Toată lumea se bucură de facilităţile unei vacanţe all-inclusive, atât de aşteptată de părinţi şi de copii.

Andra îşi ţine fanii la curent pe reţelele de socializare cu ce se întâmplă în familia ei, dezvăluind mai multe fotografii din această vacanţă de vară atât de frumoasă.  

Fotografiile surprind o familie extrem de fericită, Andra pozând cu copiii şi cu soţul său, căruia i-a făcut şi o declaraţie de dragoste. “Te iubesc, Cătălin Măruţă!” sunt cuvintele Andrei care însoţesc o fotografie în care ea şi Cătălin sunt îmbrăţişaţi, iar fanii cântăreţei i-au scris că sunt cel mai frumos cuplu din showbiz. “Iubirea voastră a schimbat totul”, “Să rămâneţi toată viaţa aşa”, “Sunteţi minunaţi” sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Din această toamnă, artista, cu o bogată experienţă în televiziune, va fi antrenor la “Vocea României”, cea mai tare competiţie a vocilor. De asemenea, ea este jurat la “Românii au talent”, cel mai urmărit show de televiziune, şi antrenează copiii care participă la “Vocea României Junior”.