Magic News

Fiul secret al lui Tom Jones îşi doreşte să facă pace cu tatăl său

Jonathan Berkery a ieşit din nou în public, fiul secret al lui Tom Jones acordând un interviu pentru The Mirror în care şi-a exprimat cea mai mare dorinţă a lui: de a-şi vedea tatăl.

Mereu respins de către Tom Jones, Jonathan face o nouă încercare de a ajunge în preajma celebrului lui tată, la doar câteva zile după ce artistul în vârstă de 78 de ani a fost spitalizat din cauza unei infecţii bacteriene.

Jonathan are 30 de ani şi este fiul lui Tom Jones şi al modelului Katerine Berkery şi vrea sa îşi vadă tatăl înainte de a fi prea târziu.

“Nu este bine. Cred ca este surmenat. L-am contactat anul trecut pe Mark, fratele meu vitreg, pentru a vedea daca este posibilă o întâlnire. Acum refuz să mai aştept. Vreau să-mi văd tatăl şi să fac pace cu el.”

Jonathan nu are un domiciliu stabil şi visează să devină muzician. El spune că i-a fost greu să crească fără tată şi că tot ce îşi doreşte este dragostea părintelui lui.

Un test de paternitate din 1989 l-a indicat pe Tom Jones drept tatal lui Jonathan, iar artistul a platit lunar 1900 de euro până ce băiatul a împlinit 18 ani.

În 2008, Tom Jones a vorbit despre fiul lui, declarând că nu este unu copil planificat şi că a fost o capcană pentru el.

Tom Jones a avut numeroase aventuri extraconjugale în timpul mariajului cu Linda Trechard, care a decedat în 2016, şi un singur fiu legitim, Mark, acum în vârstă de 61 de ani.