Magic News

Ana Ularu, pe covorul roşu la New York, alături de Keanu Reeves

Ana Ularu a fost prezentă la New York la premiera peliculei “Siberia”, un film în care joacă împreună cu Keanu Reeves.

Românca a impresionat la filmări, “Ana este atât de curajoasă, este o actriţă cu foarte multă experienţă’, spunea Keanu Reeves, dar şi la premieră.

Ea şi-a făcut apariţia într-o ţinută all black compusă dintr-un top Murmur şi o fustă cu tăietură pe picior creata de designerul Maria Lucia Hohan. 

Actriţa şi-a completat look-ul cu o pereche de sandale aurii, semnate Mihaela Glavan, un clutch şi a preferat o coafură lejeră.

Ana Ularu a avut, la rândul ei, numai cuvinte de laudă la adresa lui Keanu Reeves, pe care l-a descries drept “un tip înspăimântător de inteligent, absolut minunat, extraordinar şi un partener ideal“.

Matthew Ross, regizorul filmului a spus despre actriţa româncă: “Ana a adus acestui proiect o pasiune şi o energie absolută şi foarte puternică. A lucra cu ea este o experienţă de vis.“

“Siberia” este un thriller despre un comerciant american de diamante (Keanu Reeves) şi femeia pe care o iubeşte (Ana Ularu), prinşi în jocul mortal dintre un cumpărător de diamante şi serviciul federal de informaţii. Siberia îl urmăreşte pe Lucas, care călătoreşte la St. Petersburg pentru vânzarea unor diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea începe să se prăbuşească, iar Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său, dispărut în mod inexplicabil. Aici se îndrăgosteşte brusc de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pasiunea şi iubirea dintre ei devin din ce în ce mai intense, pe măsură ce lucrurile din lumea înşelătoare a comerţului cu diamante se complică. Lucas şi Katya caută cu disperare o cale de scăpare dintr-o lume fără ieşire.   

Filmările pentru Siberia au avut loc în Winnipeg, Canada şi în Sankt Petersburg, Rusia.

Keanu Reeves este celebru pentru franciza „John Wick“ şi trilogia „The Matrix“, iar Ana Ularu a apărut în numeroase producţii străine, printre care „Inferno“, serialul NBC „Emerald City“, „Serena”.


Foto: Gettyimages.com, Facebook