Magic News

Trupa U2 i-a adus un omagiu lui Anthony Bourdain

Trupa U2 a susţinut un concert la Apollo Theater din Harlem, iar Bono a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente, aducându-i un omagiu lui Anthony Bourdain.

Celebrul chef şi om de televiziune Anthony Bourdain s-a sinucis săptămâna trecută în Franţa la vârsta de 61 de ani.

Bono a vorbit despre pierderea unui "număr mare de oameni inspirați și folositori" în ultimii câțiva ani "care au renunțat la viața lor", făcând aluzie la sinuciderile muzicienilor Chris Cornell și Chester Bennington, precum și la designerul de modă Kate Spade.

"Și acum acest mare povestitor, care sunt sigur că avea niște povestiri pe care nu ni le-a putut spune, așa că pentru Anthony Bourdain, prietenii și familia lui, acesta este un cântec inspirat de un mare, mare prieten al nostru. Michael Hutchence ", a spus Bono înainte de lansarea unei versiuni originale a melodiei „Stuck in a Moment You Can't Get Out Of”.

Acest cântec despre sinucidere, câștigător de Grammy, a fost scris de trupa INXS după ce cântăreţul Hutchence a fost găsit mort în 1997.

 Formaţia U2 a luat o pauză de la turneul „Experience and Innocence” pentru a susţine un spectacol special la legendarul teatru Sirius XM. Printre invitaţi s-au aflat legenda tenisului John McEnroe, rockerul Jon Bon Jovi sau chitaristul formaţei E-Street "Little Steven" Van Zandt.