Magic News

Kylie Minogue, la 50 de ani: Cum s-a schimbat artista de-a lungul anilor

Pe 28 mai Kylie Minogue a împlinit 50 de ani, ocazie cu care artista a avut parte de o super petrecere şi a revenit asupra celor mai importante momente din cariera ei.

Pe 28 mai Kylie Minogue a împlinit 50 de ani, ocazie cu care artista a avut parte de o super petrecere şi a revenit asupra celor mai importante momente din cariera ei.

Artista a organizat un party la Londra, iar printre invitaţi s-au aflat James Blunt, Mel C sau Jason Donovan.

Pe Instagram, Kylie a scris: “Un nou deceniu începe. Sunt atât de recunoscătoare pentru toate oportunităţile pe care mi le-a oferit viaţa. 50 de ani. Să pornim!”

Kylie Minogue a lansat recent albumul “Golden”, iar în această toamnă va pleca într-un nou turneu.

Pentru a marca această aniversare, Kylie a dezvăluit mai multe fotografii din cariera ei, realizate de-a lungul unor decade, ea punctând cele mai importante momente din cariera ei. Fanii au avut ocazia să o redescopere pe Kylie şi să vadă cum s-a schimbat artista de-a lungul anilor.

Prima perioadă a fost cea cuprinsă între 1978-1988 când Kylie a devenit cunoscută ca actriţă în “Neighbours” şi a lansat primul ei album.

Între 1988 şi 1998, artista a realizat o mulţime de lucruri, după cum a mărturisit, însă între 1998 şi 2008, Kylie a cunoscut cu adevărat marea iubirea şi celebritatea. S-a îndrăgostit de Michael Hutchence şi a lansat alături de Nick Cave melodia “Where the Wild Roses Grow”. A fost perioada în care a lansat 5 albume şi a avut 5 turnee şi s-a transformat într-un icon.

Din păcate, aceasta a fost perioada în care Kylie a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a reuşit să o învingă, ea revenind pe scenă la sfârşitul anului 2006 cu “Showgirl: The Homecoming Tour”. Kylie a reuşit să depăşească această perioadă dificilă datorită familiei, prietenilor, medicilor francezi şi iubitului ei de atunci, actorul francez Olivier Martinez.

Ultima perioadă a fost marcată de turneul “Les Folies Tour” din 2011, de filmarea clipului “Dancing”, dar şi de distincţia care i-a fost acordată, ea devenind Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic.

Iar la 50 de ani, Kylie Minogue pare de neoprit, ea pregătindu-se pentru alţi 10 ani de succes.