Magic News

Ana Munteanu a sărbătorit împlinirea a 17 ani, chiar la premiera musicalului „Mamma Mia!”

Interpreta lui Sophie în musicalul „MAMMA MIA!”, Ana Munteanu, a trăit pe 24 mai două premiere și a primit cel mai frumos cadou de ziua ei.

Interpreta lui Sophie în musicalul „Mamma Mia!”, Ana Munteanu, a trăit pe 24 mai două premiere  și a primit cel mai frumos cadou de ziua ei.

 Artista care a devenit „Vocea României” în echipa lui Smiley a aniversat împlinirea vârstei de 17 ani chiar pe 24 mai, când a urcat pe scena Sălii Palatului alături de Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Ecaterina Ladin, Anca Țurcașiu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi, Cristina Danu, Flavia Mihășan, Alexandru Săndulescu, Marius Moldovan.

 Spectatorii care au urmărit musicalul „Mamma Mia!” au descoperit-o pe Ana în rolul lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar… se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, pe micuța insulă grecească, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante.

Vorbind despre rolul ei și despre participarea în acest spectacol, Ana spune că „este un proiect grandios și mă bucur enorm că fac parte din el! Am șansa să lucrez cu oameni foarte mari din mediul artistic românesc și am învățat foarte multe lucruri la repetiții, în fiecare zi”.

„Mamma Mia!” se va juca în continuare la București, pe 25, 26, 27 mai, la Sala Palatului, iar pe 1 iunie celebrul musical va avea premiera în țară, la Cluj.