Magic News

Ce le răspunde Pink celor care o critică pentru felul în care arată

Desemnată recent “cel mai frumos om din lume” de catre revista People, Pink nu reuşeşte să fie pe placul tuturor.

Desemnată recent “cel mai frumos om din lume” de catre revista People, Pink nu reuşeşte să fie pe placul tuturor.

Artista, mama a doi copi,i trebuie să facă faţă criticilor legate de felul în care arată şi se descurcă de minune.

Astfel, Pink a fost acuzată pe Twitter ca arată atât de bărână încât ar trebui să-şi schimbe numele din Pink în Violette.

Artista a reuşit să-şi stăpânească emoţiile şi să dea cel mai bun răspuns posibil: “Trebuie să fii din Los Angeles. Lasă-mă să-ţi spun că sunt oameni în lumea aceasta care aleg să îmbătrânească în mod natural. Eu profit de fiecare minut al vieţii mele care durează de 38 de ani. Dar tu, cu ce semeni? Pentru ca nu am auzit să se vorbească despre mine înainte ca tu să-mi menţionezi numele. Ar trebui să-ţi spun ”.

În 2017, pe scena MTV Video Music Awards, Pink a dezvaluit o poveste emoţionantă din experienţa sa de mama, ţinând astfel o lecţie de viaţă.

Artista a dezvaluit că Willow, fiica ei, i-a spus ca se consideră cea mai urâtă fată, pentru că are părul lung ca un băiat.

Pink i-a pregatit o prezentre Power Point cu artişti faimoşi, criticaţi pentru felul in care aratau, precum Prince, Michael Jackson, David Bowie, Annie Lennox, Freddie Mercury şi Janis Joplin.


De asemenea, celebra mamă i-a spus fiicei ei cum oamenii au râs de ea, acuzând-o că e prea masculine, că are părul scurt sau că îşi dă prea mult cu părerea. „Mă vezi umplând stadioane peste tot în lume?“, „Da, mamă.“

La final, ea i-a oferit fiicei ei cel mai frumos sfat: „Aşa că, micuţa mea, noi nu ne schimbăm. Noi luăm pietrişul şi carapacea şi facem o perlă. Noi îi ajută pe alţi oameni să se schimbe, astfel încât să vadă mai multe tipuri de frumuseţe“.

 După ce le-a mulţumit artiştilor care cotinuă să rămână autentici şi să se arate lumii aşa cum sunt, Pink s-a adresat fiicei ei, aflată în sală:  „Iar tu, draga mea, eşti frumoasă şi te iubesc“.