Magic News

Directia 5 a lansat un nou album, aseara la Teatrul National din Bucuresti

Al 19-lea din cariera

 

Trupa Directia 5 si-a lansat, luni seara, la Teatrul National din Bucuresti, cel de-al 19-lea album din cariera.

 

Timp de aproape doua ore, cei mai infocati fani ai trupei au cantat, au dansat si i-au aplaudat pe membrii trupei care au concertat live pe scena TNB. Piese precum "O fata ca ea", "Ai un loc", "Telefon de la ea" de pe noul album, alaturi de "Daca ai sti", "Superstar"au fost cantate de cei de la Directia 5 impreuna cu publicul.

 

Melodia "Am nevoie de tine" a fost o dedicatie speciala pentru soprana Angela Gheorghiu, venita sa asculte cantecele de dragoste din repertoriul indragitei formatii.

 

La finalul concertului, artistii nu au fost lasati sa plece pana nu au mai interpretat alte cinci piese. Una dintre acestea, "Superstar", i-a fost dedicata lui Serban Huidu, prezent si el la concert impreuna cu sotia.

 

Albumul "Romantic" contine 12 piese, la care se adauga patru bonusuri video din alte concerte live pe care trupa le-a sustinut la Bucuresti.

 

La eveniment au mai fost prezenti si Loredana, Angela Gheorghiu si Serban Huidu insotit de sotia sa, Oana Roman si Bianca Ionita.

 

Urmatorul spectacol al trupei va avea loc pe 24 mai, la Teatrul National din Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate la preturile de 50, 70, respectiv 100 lei.

 

sursa: Agerpres