Lifestyle - Rețeta zilei

Albumul de Crăciun al lui Michael Buble este Magic!

Albumul de Craciun al lui Michael Buble, ‘Christmas’, se gaseste acum si in magazinele de muzica din Romania!

 

Albumul de Craciun al lui Michael Buble, ‘Christmas’, se gaseste acum si in magazinele de muzica din Romania! Albumul de Craciun recomandat de Magic FM este un cadou al artistului pentru fanii sai din intreaga lume. ‘Albumul ‘Christmas’ este unul dintre lucrurile pe care visez sa le realizez de ani buni. Craciunul este sarbatoarea mea preferata si stiam ca voi face candva un disc despre Craciun. Am vrut sa sune foarte autentic- cam ca un album live realizat in studio. Sunt foarte mandru de ceeea ce am realizat’, a declarat Michael Buble. Albumul ‘Christmas’ ii urmeaza albumului multipremiat ‘Crazy Love’, album care a reusit sa se vanda in mai mult de sapte milioane de exemplare in intreaga lume.

 

Albumul ‘Christmas’ a fost inregistrat in binecunoscutele studiouri ‘Capitol’ din Hollywood, dar si in studiourile ‘The Warehouse’ din Vancouver.

 

Pe CD ii veti regasi si pe: ‘Shania Twain’, ‘Thalia’ si colaboratorii lui de lunga durata ‘Naturally 7′ si ‘Puppini Sisters’.

 

Printre piesele de pe album se regasesc clasicele ‘Silent Night’, ‘White Christmas’, ‘Have Yourself A Merry Little Christmas’,'It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’.