Magic News

Voltaj, pe scenă la Zilele Constanţei. Colaborările inedite ale trupei de-a lungul timpului

Voltaj va cânta la Zilele Constanţei, un eveniment care are loc între 17 şi 21 mai în cel mai frumos oraş de la malul Mării Negre.

Trupa urcă pe scena din Piaţa Ovidiu luni, 20 mai, iar artiştii vor încânta publicul cu cele mai mari hit-uri lansate de-a lungul timpului. Printre aceste, se află şi o serie de colaborări inedite, de la Loredana, la Cabron sau Zdob şi Zdub.







Zilele Constantei

Ediţia de anul acesta are loc între 17 și 21 mai 2024, iar scena principală va fi amplasată în Piața Ovidiu. Ziua Constanței (sărbătorită pe 21 mai, odată cu sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena) reprezintă o ocazie specială de a celebra istoria și cultura orașului.

Numeroase concerte şi spectacole sunt programate în oraş cu acest prilej, punându-se accent pe multiculturalismul specific zonei. Este o invitaţie pentru comunitatea locală de a fi împreună, de a interacționa și de a se conecta, bucurându-se de oraș.

Pe scena din Piața Ovidiu vor evolua artiști precum Anișoara & Iuliana Beregoi, Jean Gavril, Motans, Emilian, Delia, Trupa Nada, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Florin Ristei, Voltaj, Ionuț Galani, Pepe și 3 Sud Est.

Intrarea la spectacole va fi liberă pentru toți participanții.