Magic News

Elena Gheorghe - Pe scenă, la Zilele Constanţei. Top cele mai frumoase melodii ale artistei pe care să le asculţi în Piaţa Ovidiu

Între17-21 mai, Constanţa este în sărbătoare, în oraş urmând să aibă loc numeroase evenimente.

“Zilele Constanţei” înseamnă cinci zile de concerte şi spectacole organizate de Primăria Municipiului Constanţa, scena principală urmând să fie amplasată în Piaţa Ovidiu. Numeroşi artişti vor susţine concerte, printre aceştia Elena Gheorghe, Pepe, Voltaj sau 3 Sud Est.


Elena Gheorghe celebrează anul acesta 20 de ani de muzică, artista urmând să susţină şi un concert aniversar, pe 23 mai, la Sala Palatului. În plus, ea va lansa primul său album de muzică pop după mai bine de 10 ani.

Artista va urca pe scena din Piaţa Ovidiu duminică, 19 mai, şi îi va încânta pe spectatori cu vocea şi prezenţa sa scenică.

Elena este una dntre cele mai iubite artiste, ea reuşind să se reinventeze și să surprindă publicul prin ușurința de a aborda mai multe stiluri muzicale care i-au adus succes: de la muzica latino, la cea pop-dance, la care se adaugă şi un inedit repertoriu aromânesc.

În anul 2001, Elena Gheorghe a concurat la Festivalul de la Mamaia, fiind cel mai tânăr participant al acelei ediții, după care a făcut parte din trupa Viva, alături de Adela Popescu.

La sfârşitul anului 2002, Elena Gheorghe a devenit vocea principală a formației Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: “De corazón” (2003) și “Soarele meu” (2005), cel din urmă, un mare succes comercial în România, care a primit discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare. Albumul său de debut, “Vocea ta” (2006) a fost, de asemenea, foarte bine primit.

În anul 2009, Elena a reprezentat România la concursul Eurovision cu piesa “The Balkan Girls”. În 2012, ea a lansat” Your Captain Tonight” și “Amar Tu Vida”, iar la sfârșitul anului a scos albumul “Disco Romancing”.

La începutul anului 2013, Elena a lansat “Ecou”, o colaborare cu Glance, iar melodia a fost cea mai difuzată piesă din România timp de 8 săptămâni.

Iată un top al celor mai frumoase cântece lansate de Elena Gheorghe, pe care să le asculţi la Zilele Constanţei.